HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenContactPrivacywetLinksFoto'sOverigArchiefDigipanel_Aanmelden

 

Nieuws

Bezoek Huurderspanel aan Goed WonenBezoek Huurderspanel aan Goed Wonen
Maandag 21 april 2008 om 15:30 uur

Op 21 april 2008 was het Huurderspanel te gast bij Goed Wonen. De leden van het panel hebben die dag meegekeken op de afdeling Klantzaken. Daar werken de mensen die huurders te woord staan, bij de receptie en aan de telefoon. “Het was een leerzame ervaring. We stonden versteld van hoeveel kennis de medewerkers Klantzaken hebben over huurzaken. Ze zijn van alle markten thuis!’, vertelt panellid Hans Schenk.

Hans Schenk vervolgt: “Wij krijgen vaak vragen van huurders over de werkwijze van Goed Wonen. Vragen die wij niet altijd konden beantwoorden. Daarom leek het ons nuttig om meer te weten te komen over het beleid en de werkwijze van Goed Wonen. De uitnodiging om een kijkje in de keuken te nemen, grepen wij dan ook graag aan.”  

Klantzaken

De dag begon met een presentatie over het werk van de woningcorporatie. Vervolgens kon het Huurderspanel aanschuiven bij de medewerkers Klantzaken aan de receptie en bij de telefoon.

Van a tot z

“Wat ons vooral is opgevallen, is de efficiënte werkwijze”, zegt Hans Schenk. “De medewerkers Klantzaken weten alles, van a tot z, over huurzaken en de huurders. Zij kunnen bijna alle vragen van huurders direct beantwoorden. Het voordeel hiervan is dat de andere medewerkers van Goed Wonen, die achter de schermen werken, niet gestoord hoeven worden in hun werk. Zij kunnen zo méér werk verzetten. We zagen ook dat de medewerkers Klantzaken niet álle vragen konden beantwoorden. Ze vroegen in die gevallen dan wel door wat precies het probleem was. Zo konden ze beter inschatten met wie ze de telefoon intern moesten doorverbinden. Dat werkt goed.”

Samenwerken

“We sloten de dag af met een rondleiding door het kantoor. We zagen dat de afdelingen goed samenwerken. En er heerst een prettige sfeer.” Hans Schenk besluit: “Medewerkers van Goed Wonen, bedankt voor deze nuttige en informatieve dag!”

«  Nieuws overzicht..