HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenContactPrivacywetLinksFoto'sOverigArchiefDigipanel_Aanmelden

 

Nieuws

Binnenkort: Uitwisseling ervaringen met huurdersbelangenverenigingen uit de regioBinnenkort: Uitwisseling ervaringen met huurdersbelangenverenigingen uit de regio
Woensdag 8 december 2010 om 19:30 uur

Vanaf oktober 2010 gaan wij onze ervaringen inzake de belangenbehartiging van / voor huurders uitwisselen en delen met vergelijkbare huurderspanels uit de regio. Er is reeds contact gelegd met zusterorganisaties uit Deurne, Laarbeek en Boekel.

Op regelmatige basis zullen vertegenwoordigers van deze organisaties aanwezig zijn vóór aanvang van onze reguliere vergaderingen om hun werkwijze en ervaringen toe te lichten. Het is de bedoeling dat wij op deze manier voordeel kunnen halen uit al eerder opgedane ervaringen, zodat we deze in het belang van de huurders van Goed Wonen kunnen inzetten.

We beginnen op 8 december 2010 met een aantal mensen van onze zusterorganisatie uit Deurne. Uiteraard zullen ook wij onze ervaringen delen, en de door ons gehanteerde werkwijze toelichten. Op deze wijze leren we van elkaar, en kunnen ons beter wapenen in het behartigen van de huurdersbelangen. Samen staan we sterk!

«  Nieuws overzicht..