HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenPublicatiesContactLinksFoto'sOverigArchiefDigitaal panel

 

Nieuws

Bouw Totaal Onderhoud maakt doorstart onder Elk GroepBouw Totaal Onderhoud maakt doorstart onder Elk Groep
Woensdag 20 maart 2013 om 12:00 uur

Bouw Totaal Onderhoud maakt doorstart onder Elk Groep

Geplaatst op: 20/03/2013

GEMERT – Elk Groep B.V. uit Wijchen neemt per 19 maart de activiteiten van Bouw Totaal Onderhoud B.V. over. De Gemertse onderhoudsspecialist zal doorstarten onder dezelfde naam, met dezelfde visie, structuur en werkwijze.

Elk Groep heeft overeenstemming bereikt met de curatoren over de overname van alle activiteiten van Bouw Totaal Onderhoud. Bouw Totaal Onderhoud zal als zelfstandig merk blijven bestaan. “Dit mooie bedrijf met zijn jarenlange staat van dienst moest behouden blijven”, aldus Roel van Elk, eigenaar van Elk Groep in een persbericht. “Omdat de visie van Bouw Totaal Onderhoud perfect aansluit bij ons bedrijf, wilden wij de doorstart graag realiseren. Ook wij adviseren over én realiseren vastgoedonderhoud voor duurzame relaties. Denk hierbij aan onderhoudsschilderwerk, maar ook aan bouwkundige aanpassingen en energiebesparende renovaties.

Vertrouwd
Elk groep en Bouw Totaal Onderhoud blijven als twee afzonderlijke bedrijven blijven opereren. De naam en vestigingsplaats van de vastgoedspecialist uit Gemert blijven onveranderd. Voor leveranciers en klanten geldt dat de vertrouwde contactpersonen zullen blijven, evenals een groot deel van het medewerkers. Roel van Elk gaat met onder andere Eric Bouwmans en Marc Obdeijn bij Bouw Totaal Onderhoud aan de slag. Dit zullen zij samen doen met de oprichter van Bouw Totaal Onderhoud, Jan Bouw, welke een actieve adviserende rol zal bekleden in de organisatie.

Elk Groep is 13 jaar geleden opgericht door Wim van Elk. Inmiddels hebben zijn zonen Roel en Jeroen van Elk het bedrijf voortgezet. Elk Groep is actief in het gebied Nijmegen, Arnhem en het noordelijke puntje van Noord-Brabant. Het bedrijf is onlangs nog verkozen tot beste onderneming binnen de gemeente Wijchen.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

«  Nieuws overzicht..