HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenContactPrivacywetLinksFoto'sOverigArchiefDigipanel_Aanmelden

 

Nieuws

De Stichting HBGB is een feitDe Stichting HBGB is een feit
Donderdag 1 december 2011 om 00:00 uur

Het Huurdersbelang Gemert-Bakel, voorheen vereniging, gaat verder als Stichting Huurdersbelang Gemert-Bakel. Deze stap was in onze ogen noodzakelijk vanwege de verdere professionalisering van onze groep, de hogere kwaliteitseisen welke aan onze werkzaamheden worden gesteld en de juridische positie van de bestuursleden.

Aangezien we sinds 1 april 2011 zijn toegetreden tot de gemeenschap van de Nederlandse Woonbond was het niet meer dan logisch om deze vervolgstap zo spoedig mogelijk te nemen om volledig van alle voordelen van dit lidmaatschap te kunnen profiteren. Uiteraard geheel en volledig in het belang van u, huurders van Goed Wonen, onze achterban. Per slot van rekening zijn wij als bestuurders en leden allen vrijwilligers en uiteraard ook huurders van een woning van Goed Wonen; wij kunnen dus onze ervaring goed gebruiken bij onze werkzaamheden.

Voor u als huurder verandert er helemaal niets; wij zijn er gewoon voor u. De stichtingsvorm geeft ons echter wat meer "body" en gewicht in onze overleg- en onderhandelingspositie t.o.v. Goed Wonen. Deze vorm biedt tevens wat meer zekerheid m.b.t. de afhandeling en controle van de financiën, ingangen bij gemeente en overheidsinstellingen, enz.

 

«  Nieuws overzicht..