HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenContactPrivacywetLinksFoto'sOverigArchiefDigipanel_Aanmelden

 

Nieuws

Informatieronde renovatieproject 71 woningenInformatieronde renovatieproject 71 woningen
Dinsdag 23 november 2010 om 19:00 uur

Op dinsdag 23 november heeft de eerste informatieronde plaatsgevonden inzake de renovatie van de sanitaire voorzieningen (keuken, badkamer, toilet) van in totaal 71 huurwoningen in Bakel, Milheeze, Handel, de Mortel en de Rips.

De presentatie werd gegeven door Mw. Annemiek de Ridder en Dhr. Milan Wopereis (Goed Wonen) en Dhr. Wim Salet (extern projectbureau). In grote lijnen werd op zeer duidelijke wijze uitleg gegeven over de omvang, tijdplanning, mogelijkheden en beperkingen van het project.

De bewoners van de betreffende woningen hebben volledige inspraak in de uitvoering, d.w.z. keuze van de materialen, keukens e.d. Tevens bestaat de mogelijkheid tegen bijbetaling een vrije keuze te maken uit het beschikbare palet. Alle uitvoeringen en materialen zijn te bezichtigen in de showroom, welke is ondergebracht in het hoofdgebouw van Goed Wonen in Gemert.

Aansluitend aan de presentatie werden direct afspraken vastgelegd met Dhr Wim Salet m.b.t. inventarisatie, inmeten en het maken van foto's van de huidige situatie in de woningen. Vervolgenafspraken met Dhr. Milan Wopereis inzake het keuzetraject werden aansluitend gemaakt.

Het project zal volgens planning starten in september 2011, en wordt volgens verwachting in de 2e week van december 2011 afgerond, waarna een volgende portie woningen zal worden aangepakt.

 

«  Nieuws overzicht..