HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenContactPrivacywetLinksFoto'sOverigArchiefDigipanel_Aanmelden

 

Nieuws

Jaarlijkse uitwisseling/evaluatie/vergadering met Goed WonenJaarlijkse uitwisseling/evaluatie/vergadering met Goed Wonen
Woensdag 13 oktober 2010 om 20:00 uur

Op 13 oktober heeft een extra panel-vergadering plaatsgevonden vanwege de jaarlijkse uitwisseling, evaluatie en vergadering met Goed Wonen. Het overleg werd gevoerd met het voltallig Huuurderspanel, de Directeur Goed Wonen Dhr. Hans Vedder, en Mevr. Annemiek de Ridder, Projectcoördinator wonen, zorg en welzijn.

Het overleg werd in bijzonder open en hartelijke sfeer gevoerd, waarbij alle positieve én negatieve zaken de revue passeerden. Als er al verschillen van mening tussen Goed Wonen en het Huurderspanel bestaan werden deze op dezelfde wijze benoemd, besproken en uitgewerkt.

Het resultaat van deze evaluatie kan alleen maar als positief worden beoordeeld; een dikke voldoende voor beide partijen dus.

Voorafgaand aan de vergadering werden onze gasten verrast met een geschenk t.b.v. het 50-jarig bestaan van Goed Wonen. Zie de Foto-galerie elders op deze website. Het geschenk werd ontworpen en gecreëerd door panellid Martine Zevenhek uit Gemert.

«  Nieuws overzicht..