HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenContactPrivacywetLinksFoto'sOverigArchiefDigipanel_Aanmelden

 

Nieuws

Naamswijziging HuurderspanelNaamswijziging Huurderspanel
Woensdag 9 maart 2011 om 20:00 uur

Ja, u leest het goed: de naam "Huurderspanel  Gemert-Bakel" is per direct gewijzigd in "Huurdersbelang Gemert-Bakel (afgekort HBGB)".

Waarom? Met deze naamswijziging willen we aangeven dat we als belangenbehartigers een nieuwe fase zijn ingegaan. Vanaf 1 april aanstaande maken we deel uit van de landelijke Woonbond. Deze overkoepeldende organisatie gaat ons ondersteunen bij onze werkzaamheden d.m.v. het geven van doelgerichte cursussen, verstrekken van informatie over allerlei voor u en ons interessante en belangrijke onderwerpen, wetswijzigingen welke betrekking hebben op het huren van woonruimte enzovoort.

Met het nemen van deze stap kunnen wij ons nog beter geïnformeerd inzetten voor de belangen van ons allen, de huurders van Goed Wonen.

Maar niet alleen de naam is gewijzigd; wij hebben ook een logo ontwikkeld dat in één oogopslag weergeeft wie we zijn en wat we doen, met als bijzonder detail de gebruikte kleuren. Deze zijn ontleend aan de huisstijl van Goed Wonen; wij hebben dit bewust zo gedaan om de associatie met onze verhuurder duidelijk weer te geven.

We hebben gekozen voor onderstaande versie:

Vanaf heden is Huurdersbelang Gemert-Bakel ook bereikbaar op het nieuwe internet adres: http://www.hbgb.nl. Een korter adres; makkelijker voor ons allemaal!

«  Nieuws overzicht..