HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenPublicatiesContactLinksFoto'sOverigArchiefDigitaal panel

 

Nieuws

Onderzoek naar woonwensen in MilheezeOnderzoek naar woonwensen in Milheeze
Vrijdag 31 oktober 2014 om 09:00 uur

Onderzoek naar woonwensen in Milheeze

MILHEEZE - Het dorpsoverleg Milheeze wil inzicht krijgen in de woonwensen in het dorp en bij degenen die er willen (komen) wonen in de komende tien tot vijftien jaar. Alle inwoners van Milheeze krijgen begin november het verzoek om deel te nemen aan de enquête om de woonbehoefte in het dorp te peilen.

Voormalige gezinsleden of geïnteresseerden die buiten Milheeze wonen kunnen eveneens de enquête invullen.

Ook zijn er enkele vragen bij over het wonen in appartementen van verzorgingshuis De Berken die in de toekomst een andere invulling gaan krijgen.

Via mail kunnen belangstellenden zich aanmelden voor deelname aan de enquête. Dan wordt een link gemaild naar de website waar de enquête kan worden ingevuld.

Voor (oudere) inwoners die de enquête niet zelf kunnen of willen invullen, is er gelegenheid om de inloopuren te bezoeken in De Schans op woensdag 12 november tussen 10.00 en 12.00 uur of op maandag 17 november tussen 19.00 en 21.00 uur.

Medio december worden de resultaten bekendgemaakt. Het dorpsoverleg kan met de ontvangen gegevens de gemeente en woningbouwstichting Goed Wonen goed adviseren in het uit te voeren woningbouwprogramma. Ook vragen kunnen per mail verzonden worden.

bron: Eindhovens Dagblad

«  Nieuws overzicht..