HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenContactPrivacywetLinksFoto'sOverigArchiefDigipanel_Aanmelden

 

Nieuws

Open Kaart 1e kwartaal 2010Open Kaart 1e kwartaal 2010
Woensdag 28 april 2010 om 00:00 uur

Van het Huurderspanel

 

 

 

Ook in 2010 staat het huurderspanel weer voor u klaar en zien we uw reacties weer graag tegemoet. Wij gaan dit jaar op dezelfde voet verder en hopen ook weer op een goede samenwerking met huurders en Goed Wonen! De vrijwilligers van het Huurderspanel zijn weer volop aan het vergaderen en hebben diverse onderwerpen op de rol staan voor 2010. Wij houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte. Niet alleen via de Open Kaart, maar in het vervolg ook via onze nieuwe website.

 

Huurderspanel is online!

Sinds maart van dit jaar hebben wij onze eigen website: www.huurderspanelgemert.nl Hier vindt u informatie over het Huurderspanel, de agendapunten die we behandelen, actueel nieuws enzovoort. Neem eens een kijkje en

 

laat weten wat u ervan vindt. Op de website vindt u een contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@huurderspanelgemert.nl t.a.v. Hans Schenk. Met uw opmerkingen proberen wij de site zo goed mogelijk op uw wensen aan te laten sluiten.

 

Actuele informatie

Er is veel werk verricht om de website zo goed en zo begrijpelijk mogelijk te maken voor iedereen. De indeling is eenvoudig. Een logo voor het Huurderspanel ontbreekt nog, maar daar komen wij later op terug. Voortaan kunt u op onze website terecht voor de meest actuele informatie over het Huurderspanel, de vergaderingen en de notulen van vergaderingen.

 

Nieuwe leden

We zijn enorm blij dat er twee huurders uit Handel en Milheeze lid zijn geworden van het Huurderspanel. Ook deze dorpen zijn nu vertegenwoordigd. Op onze website stellen zij zich aan u voor. Graag ziet het Huurderspanel aanvulling van vrijwilligers vanuit de volgende plaatsen.

Bakel, De Rips, Milheeze, Handel, Elsendorp en De Mortel.

 

Voor informatie kunt u kijken op onze website. U kunt zich aanmelden via Addie Gloudemans in Gemert. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0492) 364325 of via e-mail: secretaris@huurderspanelgemert.nl

«  Nieuws overzicht..