HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenContactPrivacywetLinksFoto'sOverigArchiefDigipanel_Aanmelden

 

Nieuws

Open Kaart 4e kwartaal 2009Open Kaart 4e kwartaal 2009
Dinsdag 27 april 2010 om 00:00 uur

Beste Huurders,

Zoals u gewend bent hier weer een bericht van het Huurderspanel. De laatste tijd heeft het Huurderspanel meegedacht en gepraat over verschillende onderwerpen. Voorbeelden zijn leefbaarheid, serviceabonnement, woningtoewijzing en urgentie. Ook hebben we reacties die via e-mail zijn binnengekomen, besproken. Tot slot hebben we enkele onderwerpen behandeld die op een later moment toegelicht worden.

Website Huurderspanel

In de vorige Open Kaart stond al dat we een eigen website krijgen. Goed Wonen biedt ons de mogelijkheid om een geheel eigen website te laten maken en we werken nu aan de lay-out en de complete invulling van de website.

Omdat we met verschillende meningen en ideeën te maken hebben, kost het enige tijd om de website gereed te hebben. Toch verwachten we dat de website in januari 2010 in de lucht is.

Overzichtelijk en compleet

Vanuit het Huurderspanel willen we graag een eigen website om een overzichtelijk en compleet pakket aan de huurder te bieden. Bovendien kunnen we dan alle informatie direct aan u als huurder laten zien. Denk hierbij aan agendapunten, verslagen, resultaten van besprekingen en nieuws vanuit het Huurderspanel. Alles in een begrijpelijke taal voor iedereen.

De site krijgt een eigen gezicht met eigen logo en huisstijl.

Aanmelden voor huurderspanel of meer informatie?

Graag ziet het Huurderspanel aanvulling van vrijwilligers vanuit de volgende plaatsen: Bakel, De Rips, Milheeze, Handel, Elsendorp en De Mortel. Voor informatie kunt u kijken op de website van Goed Wonen bij tabblad organisatie en dan Huurderspanel. U kunt zich aanmelden via Addie Gloudemans te Gemert. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0492) 364325 of via e-mail: secretaris@huurderspanelgemert.nl

Prettige feestdagen

Het Huurderspanel wenst iedereen Prettige Feestdagen en alvast een goed, maar vooral een gezond 2010 toe.

«  Nieuws overzicht..