HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenPublicatiesContactLinksFoto'sOverigArchiefDigitaal panel

 

Nieuws

Pas enkele honderden euros terugbetaald van huurschuld woonwagenkampjesPas enkele honderden euros terugbetaald van huurschuld woonwagenkampjes
Zaterdag 7 mei 2016 om 06:00 uur

 

 

Pas enkele honderden euro's terugbetaald van huurschuld woonwagenkampjes Gemert-Bakel

 
Foto's
 
1
 
 
REAGEER (4)

 

 

 

 
GEMERT - Van de totale huurschuld van 277.000 euro die de afgelopen jaren op een aantal woonwagenkampjes in Gemert-Bakel is ontstaan, is tot nu toe een bedrag van "enkele honderden euro's" terugbetaald. Het gaat om terugbetaalde bedragen van in totaal 3 adressen, die daarmee hun huurschulden hebben ingelost.

 

 

 

 

 

 

Vorige week stonden 6 Gemertse woonwagenbewoners voor de rechter. De gemeente Gemert-Bakel wil dat de rechter de woonwagenbewoners verplicht om hun forse huurachterstanden volledig weg te werken. Eind mei moet nog een huishouden voor de rechter verschijnen, een andere zaak is nog bij de rechtbank in behandeling. De gemeente heeft inmiddels bij 6 adressen de huurovereenkomst beëindigd, bij 4 adressen is Gemert-Bakel tot uitzetting overgegaan. Volgens een gemeentewoordvoerder is op dit moment met één huishouden een 'goed onderbouwde' betalingsregeling getroffen die door B en W akkoord is bevonden.

Een tweede regeling is in behandeling. De schuld van 277.000 euro is opgebouwd door in totaal 39 adressen.

Bron: ED.nl

«  Nieuws overzicht..