HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenContactPrivacywetLinksFoto'sOverigArchiefDigipanel_Aanmelden

 

Nieuws

Woningmarktonderzoek Gemert-Bakel Woningmarktonderzoek Gemert-Bakel
Vrijdag 29 april 2011 om 20:00 uur

Geachte heer, mevrouw,

Goed Wonen en de gemeente Gemert-bakel laten samen een woningmarktonderzoek uitvoeren onder alle inwoners van de gemeente Gemert-Bakel. Wij vinden het belangrijk om goed voorbereid te zijn op de toekomst. De mening van de huidige inwoners over het wonen en leven in de gemeente nu en de wensen voor de toekomst is daarbij een belangrijke basis.

Alle bewoners van Gemert-bakel krijgen vrijdag 6 of zaterdag 7 mei een brief met daarin de vraag of zij willen deelnemen aan de enquête van het woningmarktonderzoek. Via de link en code in de brief kan men inloggen en de vragenlijst invullen. Beschikken zij niet over internet dan kan het zijn dat zij telefonisch worden benaderd voor het  afnemen van vragenlijst.

Om meer bekendheid te geven aan het onderzoek verschijnt er een persbericht in het Gemert Nieuwsblad, het Eindhovens nieuwsblad en enkele plaatselijke bladen.

 

INHOUD PERSBERICHT:

              

Persbericht, 4 mei 2011

Woningmarktonderzoek Gemert-Bakel

Rond 6 mei ontvangen alle huishoudens in de gemeente Gemert-Bakel een brief van Goed Wonen met het verzoek om deel te nemen aan een woningmarktonderzoek. Doel van het onderzoek is het in beeld brengen van de huidige en toekomstige woonwensen van de inwoners in de gemeente Gemert-Bakel.

Doe mee en maak kans op een VVV-bon van € 25

Onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy uit Rotterdam voert het onderzoek uit, in opdracht van Goed Wonen en de gemeente. Inwoners kunnen deelnemen via internet of via een telefonische enquête. De gegevens die het onderzoeksbureau verzamelt, worden anoniem verwerkt in een rapportage. Onder de deelnemers verloot Goed Wonen 25 VVV-bonnen van € 25.  

Woningmarkt afstemmen op woonwensen

De gemeente Gemert-Bakel en Goed Wonen zijn samen verantwoordelijk voor passende huisvesting van de inwoners van de gemeente. Het is belangrijk dat de woningvoorraad nu en in de toekomst aansluit op de wensen van de inwoners. Daarom is het onderzoek naar huidige en toekomstige woonwensen zo belangrijk. Met de resultaten uit het onderzoek maken we plannen voor onze toekomstige woningvoorraad, in aantallen en typen. Hoe meer mensen deelnemen, hoe beter de woningmarkt afgestemd kan worden op de woonwensen.

Deelname via internet of telefoon

Inwoners die niet de beschikking hebben over internet, kunnen telefonisch door onderzoeksbureau USP worden benaderd in de periode tussen 16 en 30 mei. De uitkomsten van het onderzoek maken we later dit jaar bekend.

«  Nieuws overzicht..