HomeNieuwsBestuurWerkgroepenFeitenPublicatiesContactLinksFoto'sOverigArchiefDigitaal panel

 

Nieuws

Wooncomplex de Berken opent haar deuren voor belangstellendenWooncomplex de Berken opent haar deuren voor belangstellenden
Maandag 22 juni 2015 om 10:00 uur

 

Wooncomplex de Berken opent haar deuren voor belangstellenden


 

 
Zelfstandig wonen in het centrum van Milheeze met zorg dichtbij
 
In samenwerking met woningcorporatie Goed Wonen organiseert de Zorgboog op vrijdag 26 juni 2015 van 15.00 tot 17.00 uur een open middag in wooncomplex de Berken in de Kerkeind 40 in Milheeze. Tijdens deze middag is het mogelijk om een appartement te bezichtigen.
 
Locatiecoördinator Jeanette Gruijters: "De Berken telt 23 rolstoeltoegankelijke huurappartementen voor mensen die nog prima in staat zijn zelfstandig te leven. Huurders kunnen naar behoefte service en zorg afnemen. Voor deze appartementen is geen zorgindicatie nodig. 
De appartementen zijn volledig zelfstandige woonruimtes met een eigen voordeur en zijn geschikt voor zowel alleenstaanden als echtparen. De appartementen bestaan uit een woonkamer met open keuken, grote slaapkamer, ruime badkamer en bergruimte. Een eigen balkon of tuintje geeft de mogelijkheid om lekker buiten te zitten en de grote gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde van het gebouw nodigt uit om te wandelen. Landelijk wonen in het centrum van Milheeze."

Bron: www.zorgboog.nl

«  Nieuws overzicht..